Sercan yeni takımıyla idmanda
Galatasarayımız'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin kadroda düşünmediği Sercan Yıldırım, yeni takımıyla antrenmanlara başladı.
DHA

Balıkesirspor'da Başkan Tuna Aktürk'ün Gökhan Ünal ve Alanzinho'da olduğu gibi transferini yalanladığı Galatasaraylı Sercan Yıldırım 23 Temmuz gecesi geç saatlerde Bolu kampına katıldı.
Sabah antrenmanına da çıkan yıldız futbolcunun bir yıllığına kiralandığı bildirildi. 18 yaşında Süper Lig'de Bursaspor formasını giyen, 2011'de 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan 24 yaşındaki Sercan takıma girmekte zorlanınca önce Sivasspor, ardından Şanlıurfaspor'a kiralandı.
Geçen sezon devre arasında Bursaspor'a dönen Sercan eski takımında da tutunamadı. Sercan, 27 Kasım 2013'te Galatasaray'ın 4-1 kazandığı kupa maçında Balıkesirspor'a 1 gol atıp, 2 asist yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Gianluigi Donnarumma kararı!

Leipzig'de rota yeniden Nkunku!

Monaco'dan Kieran Trippier hamlesi!

Giacomo Raspadori, Atletico Madrid'de

Manchester City'nin yeni hedefi: Rodrygo

Crystal Palace'ın Cas'a yaptığı itiraza ret!

Kingsley Coman Arabistan yolunda

Berke Özer için Lille açıklaması!

Arda Turan'ın yıldızına Fulham kancası!

Barcelona'dan Como karşısında gövde gösterisi!
