Sercan iddialı konuştu
PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da, Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Sercan Yıldırım imza töreninden sonra açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Sercan Yıldırım ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Yıldırım, Şanlıurfaspor Kulübü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli takımla anlaştığı için mutluolduğunu söyledi.
Şanlıurfaspor'u Süper Lig'e çıkarmak için takım arkadaşlarıyla iyi mücadele edeceklerini belirten Yıldırım, "Transferimde emeği geçen sayın Bakanıma (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik) ve kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu güveni boşa çıkarmayacağım. Sezon sonunda inşallah gülen taraf biz olacağız. Hem kendi adıma hemde takımım adına güzel işler başarmak istiyorum. Bunun için ilk adımı attık, bundan sonra sahada görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!
