'Şener Özbayraklı, Galatasaray ile anlaştı'
Şener Özbayraklı ezeli rakip Galatasaray'a 'Evet' dedi. A Milli oyuncu, 8 karşılaşma sonra bavullarını toplayıp yeni takımının yolunu tutacak.
Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili transfer haberleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.
Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan bir isim ise Şener Özbayraklı... Sabah Gazetesi'nin özel haberine göre, Milli futbolcunun sezon sonu için Galatasaray ile anlaşmaya vardığı, 8 maç sonra ligin bitmesinin ardından yeni takımının yolunu tutacağı kaydedildi.
İKİNCİ YARI HİÇ OYNAMADI
Galatasaray'ın serbest kalacak Linnes ile sözleşme uzatmayacağı ve sağ bek rotasyonunu Mariano- Şener ikilisiyle götüreceği öğrenildi. Şener bu sezon Süper Lig'de 9 karşılaşmada 592 dakika forma giydi. İkinci yarıda ise hiç sahaya çıkamadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Unai Emery: "Önceliğimiz Şampiyonlar Ligi"

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"






















