Senegalli şaşırdı! Drogba'ya salladı
Fildişi Sahili'nin Senegal ile oynadığı Dünya Kupası Afrika Elemeleri mücadelesinde forma giyen Papy Mison Djilobodji, Didier Drogba'ya tepki gösterdi.
Webaslan Dış Haberler
25 yaşındaki oyuncu, Drogba'nın kendisini sürekli yere atan bir isim olduğunu söylerken, "Didier Drogba çok sinir bozucu bir adam! Sürekli kendini yere atıyor, kimse dokunmasa bile, hiçbir şey olmasa bile atlıyor. Ona dokunmasanız bile, hakemin dikkatsizliğini fırsat bilerek yere atlıyor. Ben bunu tecrübe olarak değerlendiremeyeceğim, bu hiledir" ifadelerini kullandı.
Senegalli oyuncu daha önce de, Drogba'nın maç sonrasında kendisine forma vermeye reddettiğini belirtti ve, "Didier Drogba gibi bir yıldız ile oynamak benim çocukluk hayalimdi. Ancak benim uluslararası futbolda örnek aldığım isim soyunma odasında bana formasını vermeyi reddetti. Çünkü ona maçta sert müdahalede bulunmuşum" şeklinde açıklama yaptı.
Senegal ile Fildişi Sahili 16 Kasım tarihinde rövanşta karşılaşırken, 1-1 sonuçlanan mücadele sonrasında Drogba ve arkadaşları ilk maçtaki 3-1'lik galibiyetin sayesinde Brezilya vizesini aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

























