Semih'ten kötü haber!
Milli Takım'ın Avusturya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Semih Kaya'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, milli takım kamplarından dönen futbolcular ile dün Eyüpspor ile yapılan hazırlık maçında forma giyen oyuncuların bir bölümünün yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldığı kaydedildi.
Burak Yılmaz'ın antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı öğrenilirken, Semih Kaya ve Emre Çolak'ın ise tedavilerinin ardından salonda çalıştığı bildirildi. Bu arada Avusturya maçında sakatlanan Semih Kaya'nın Kasımpaşa maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.
Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ömer Toprak, Real Sociedad'ta!

Spalletti: "Kenan Yıldız'ı oğlum gibi seviyorum"

Juventus, ikinci yarıda açıldı: Kenan Yıldız boş geçmedi

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

























