"Semih'in Ada'da oynayabilmesi için..."
Manchester United'in eski defans oyuncularından Henning Berg, Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Berg'den çarpıcı bir Semih Kaya yorumu geldi.
Habertürk

Berg, United'ın Kagawa'nın yeteneklerinden daha fazla yararlanması gerektiğini söylerken, "Semih Kaya gerçekten de vücut yapısı olarak çok ince bir stoper. Premier Lig'de oynayabilmesi için salonda daha fazla vakit geçirmesi gerekir. Ancak kalitesi var" diye konuştu.
Bu arada G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, Semih konusunda M.United'dan kimsenin ne kendisine, ne de yöneticilere herhangi bir soru sormadığını ve teklif yapmadığını belirtip "Semih, Fatih Terim ile birlikte uzun yıllar hem G.Saray hem de Milli Takım'a hizmet edecektir. Biz Semih'in değerini çok iyi biliyoruz" yorumunu yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

UEFA'dan Juventus'a soruşturma!

Başakşehir'den Kylian Mbappe'ye mesaj!

Gianluigi Donnarumma'dan Guardiola itirafı!

Bayern Münih'te Kim Min Jae gelişmesi!

Kenan Yıldız'a büyük onur

Arda Güler ve Kenan Yıldız, "Golden Boy"da finale yükseldi

Stuttgart'tan Türkiye'ye tepki: Atakan Karazor

Pinamonti: "Icardi beni yanına aldı"

Manchester United'da Casemiro kararı

Ciro Immobile'ye kötü haber: Futbol okuluna mühür!
