"Semih'i satın kardeşim"
Tanju Çolak, Star gazetesindeki köşesinde Semih Kaya'yı yerden yere vurdu.
Galatasaray'ın efsane isimlerinden Tanju Çolak, 2-1 kaybedilen Mersin İdman Yurdu maçından sonra, karşılaşmada kırmızı kart gören ve ilk golde de hatası bulunan Semih Kaya'yı sert bir dille eleştirdi:
"Galatasaray, Mersin’e yenildi tamam.. Ama Semih takımı 10 kişi bırakmasaydı acaba skor değişir miydi? Hep söylüyorum; bu Semih tek hamlelik bir oyuncu bile değil. Muslera tek başına her maç Galatasaray’ın 1 puanı. İyi de nereye kadar?
Bu Semih’in yıldız olduğunu iddia eden beyinlere söylüyorum. Bu kadar mı acemice faul yapıp ikinci sarıdan kırmızıyı alır? Bu adam yıllardır kötü oynuyor, satın kurtulun kardeşim! Carole diye bir sol bek oynadı Galatasaray’da. Adam oyuncuya girmeyi bilmiyor! Denayer’i sağ bek oynatıyorsun sayın hocam.. Neyin denemesi bu? Sabri’yi öne koyup yeni bir kanat oyuncusu yaratmak yeni taktik düşüncense kabul görmez sayın hocam."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!
























