Semih Kaya aranıyor
Chedjou’nun sabit olduğu tandemde Semih Kaya’nın sakatlığı sonrası bir türlü istikrar kuramayan Hamza Hamzaoğlu, Koray ve Hakan Balta’dan beklediği verimi alamadı.
Galatasaray’da Başakşehirspor karşısında gelen 2-2’lik beraberlik savunma sıkıntısını yine ön plana çıkardı.
Chedjou’nun sabit olduğu tandemde Semih Kaya’nın sakatlığı sonrası bir türlü istikrar kuramayan Hamza Hamzaoğlu, Koray ve Hakan Balta’dan beklediği verimi alamadı.
2011-12 sezonundan bu yana sarı-kırmızılılarda düzenli olarak forma şansı bulan Semih de bu süreçte ciddi anlamda arandı.
Sezon başından bu yana stoperde çıktığı 13 Süper Lig karşılaşmasında Galatasaray kalesi sadece 10 kez üzülürken, milli futbolcunun sakatlığı sonrası işler arap saçına döndü. Son 7 karşılaşmada forma giyemeyen 24 yaşındaki savunmacının yokluğunda Muslera kalesinde aynı rakamda yani 10 gol yedi. Ayrıca Hamzaoğlu’nun takımı bu sezon ligde 4 kez yenilirken, bunların 3’ünde Semih süre almadı. Başarılı stoperin yokluğunda gelen 3 yenilgide, sarı-kırmızılılar kalesinde 8 gole engel olamadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!




























