Semih dışarı, Serdar içeri
Jan Olde Riekerink, milli savunmacıya derbide siftah yaptırmaya hazırlanıyor
Galatasaray’ın sezon başında 4.5 milyon avro ödeyerek kadrosuna kattığı Serdar Aziz, Jan Olde Riekerink’in gözüne tamamen girmeyi başardı.
Başakşehir maçında milli futbolcudan emin olamayan ve Semih ile Hakan’ı sahaya süren Hollandalı, Serdar’ın son çalışmalardaki özverisine ve performansına artık kayıtsız kalamadı. Serdar’a yükselişinden çok memnun olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, F.Bahçe maçında çok büyük sürpriz olmadığı takdirde 26 yaşındaki ismi 11’de oynatacak.
Hakan Balta Chedjou’dan önde
Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı hocası, Trabzon, Adana ve Başakşehir maçlarında oynattığı Semih Kaya’yı ise bu defa kulübeye çekmesi bekleniyor.
Hakan Balta da çalışmalarda oldukça hırslı gözükürken, Chedjou’ya oranla 11’de olması an itibarıyla daha muhtemel duruyor.
Ayrıca Riekerink’in, Hakan Balta’ya Chedjou’dan daha fazla güvendiği belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!























