"Semi, Selkuk, Tsan, hop hop..."
Hakan'a soyadıyla seslenen Mancini, futbolcular kahkahayı basınca tercümana "Balta"nın İtalyancasını sordu
Sabah
Galatasaray'a imza attıktan 48 saat sonra Juventus maçına çıkan Mancini'nin ilk işi futbolcuların isimlerini öğrenmek oldu ama İtalyan teknik adam bazı isimleri telaffuz etmekte zorlanınca futbolcuları bol bol güldürdü.
Hakan Balta'ya soyadıyla hitap eden Mancini'nin "Balta Balta" diye seslenmesi üzerine, futbolcular gülmeye başlayınca tecrübeli teknik adam nedenini sordu. Öğrenince o da güldü ve "Balta"nın İtalyanca karşılığını söyledi.
Gökhan Zan'a "Tsan" diye seslenen, Semih'e Semi, Selçuk'a Selkuk ve Aydın'a da Aydin diye hitap eden Mancini'nin yeni hedefi ezberlediği isimleri doğru telaffuz etmek olacak gibi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti

Ruben Amorim: "Her şeyi hemen istiyorlar"

Mora: "Roma'yı bu yüzden seçtim"

Tedesco neden gönderildi? Bologna'dan açıklama





















