Selçuk İnan'dan Elmander'e övgü dolu sözler
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan verdiği röportajda, bir dönem sarı-kırmızılı formayı giyen İsveçli golcü Johan Elmander için "Çok düzgün bir insandı. Çok önemli bir profesyoneldi ve inanılmaz bir takım oyuncusuydu" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan eski takım arkadaşı Johan Elmander hakkında övgüyle söz etti.
NTV Spor'a konuşan milli futbolcu Selçuk, taraftarın da en sevdiği isimlerin başında gelen İsveçli golcü Elmander hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Onu o kadar çok seviyordum ki saha içinde de dışında da onun için her şeyi yapabilirdim çünkü o bir futbolcu arkadaşına ve insana bunu hissettiriyordu. O da sizin için aynı şeyi yapardı. Çok düzgün bir insandı. Çok önemli bir profesyoneldi ve inanılmaz bir takım oyuncusuydu. Zaten yetenekli bir oyuncuydu. Biz çok önemli hizmetler verdi. Sahanın içinde en iyi anlaştığım en iyi oyunculardan biri olabilirdi. Çünkü varını yoğunu sizin için verebilirdi. Siz yorulduğunuz anda bile yanınıza gelip 'Sen biraz dinlen ben senin yerine koşarım' diyebilecek bir adamdı. Tabii her zaman söylediğim gibi yetenek çok önemlidir ama bazı zamanlarda yetenekten önce takım oyuncusu olmak, takım için mücadele etmek daha önce gelir"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor

Anne Hathaway: "Benim favorim David Raya"

Denzel Dumfries'ten Real Madrid itirafı

"Alçı ustası, futbolu benden daha iyi biliyor!"

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!

Alex Ferguson'dan Old Trafford itirafı: "Korkmuştum"






















