Selçuk İnan patladı! "Alçakça..."
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, antrenmanda Lukas Podolski ile fiziksel şiddete varan tartışma yaşadığı haberleri ile ilgili konuştu.
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, antrenmanda Lukas Podolski ile fiziksel şiddete varan tartışma yaşadığı haberleri ile ilgili konuştu.
GS TV'ye sert açıklamalarda bulunan Selçuk, iddia sahipleriyle hukuki ortamda hesaplaşacağını söyledi.
İşte Selçuk'un sözleri:
"Bazı programlarda Podolski ile benim aramda fiziki şiddete vara bir tartışma yaşandığı söylendi. Kulübümüz konuyla ilgil bir açıklama yaptı ancak ben de bu duruma sessiz kalmak istemedim. Bu kişiliksizce ve alçakça atılan bir iftiradır. Bunu hukuki yoldan da hakkımızı arayacağız ben de Podolksi de. Ben kaptan olarak Galatasaray'ın değerlerini bilen bir insanım. Bırakın fiziki tartışmayı Podolski ile sözlü bir tartışma bile yaşamadık. Biz iki medeni insanız. Bu tür yalan haberler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Benim insanlardan ve taraftarlardan ricam bu tür çirkin programları kale almasınlar. Ben artık bu programlarla ilgili sessiz kalmayacağım. Kulübümle birlikte bu insanların ceza alması için elimden geleni yapacağım."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'a Sacha Boey önerisi!

İşte Zaniolo'nun Udinese'deki sırrı!

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

Fabregas: "Morata'nın desteğe ihtiyacı var"

Antony'den transfer itirafı: "Kompany beni aradı"

Sneijder'den Yamal için Messi iddiası!

Mbappe - PSG: Büyük tazminat savaşı!

Arsenal'e kötü haber: Gabriel!


























