Sekidika baba oldu, imza rötar yaptı
Konyaspor'un Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kazandırmak istediği Sekidika'nın transferinin uzadığı bildirildi.

Konyaspor'un Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kazandırmak istediği kanat oyuncu Jesse Sekidika baba oldu. Nijeryalı futbolcunun Konya'ya gelişi bu nedenle bir kaç gün rötar yaptı.
Yeni Konya'da yer alan habere göre; Galatasaray kulübü ve futbolcu ile her konuda anlaşma sağlayan Konyaspor'da Jesse Sekidika'nın Konya'da olması beklenirken, Nijeryalı futbolcunun eşinin doğum yaptığı, bu yüzden gelemediği öğrenildi.
Sekidika'nın bir kaç gün içerisinde Konya'da olması ve sağlık kontrollerinin ardından imza atması bekleniyor.
Benfica altyapısında da forma giyen ve Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan bedelsiz kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Nijeryalı, bu sezon 7 maçta 149 dakika süre aldı ve 1 gol atıp 1 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
