Seçim renkleri belli oldu
23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi başkan adaylarının kullanacağı oy pusulalarının renkleri kura çekimiyle belirlendi.
Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi başkan adaylarının kullanacağı oy pusulalarının renkleri kura çekimiyle belirlendi.
Oy pusulası renklerinin belirlenmesi amacıyla Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın yönetiminde, Türk Telekom Arena'da bir kura çekimi toplantısı düzenlenirken, başkan adayları Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran bu organizasyona katılmadılar.
İrfan Aktar'ın kapalı zarfta tuttuğu renkler için başkan adaylarına vekalet eden isimler seçim yaptı. Dursun Özbek adına kürsüye gelen Cengiz Özyalçın'ın zarfından kırmızı, Ahmet Özdoğan adına kürsüye gelen Ömer Tumay'ın zarfından sarı ve Turgay Kıran adına kürsüde yerini alan Levent Karadeniz'in zarfından ise gri renk çıktı. Böylece adayların genel kurulda kullanacakları oy pusularının renkleri belirlenmiş oldu.
Organizasyonun sonunda kısa açıklamalar yapılırken, Cengiz Özyalçın, Ömer Tumay ve Levent Karadeniz, tüm başkan adaylarının da Galatasaray'ı daha iyi noktalara taşıma hedefinde olduğunu kaydedip, seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"






















