Schalkeli oyuncular şok oldu!
Almanya Bundesliga'da hafta sonu Mainz ile karşılaşan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke'nin takım otobüsü dönüş yolunda taşladı.
Galatasaray'ın 20 Şubat Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşılaşacağı rakibi Schalke 04, dün oynadığı Mainz karşılaşmasının ardından büyük bir şok yaşadı.
Mavi beyazlı ekibin taraftarlarını taşıyan otobüs bu kritik deplasmanın dönüşünde saldırıya uğradı. Alman basınında yer alan haberlere göre Cumartesi günü yerel saatle akşam 8 sularında, Augsburglu taraftarlar ile Schalkeliler bir benzin istasyonunda karşılaştı. Burada çıkan gerginliğin sonrasında 2 otobüs dolusu Augsburglu taraftar, Schalke otobüsüne saldırdı. Taşlar ve bira şişeleri ile saldırılan aracın ağır hasar gördüğü ve pert olduğu ifade edildi.
Tesadüf eseri yaralanan olmayan olayların ardından Augsburgluları taşıyan otobüslerin polis eskortu ile bölgeden uzaklaştırıldıkları kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!

Antoine Griezmann: "Yedek kalmak istemem"

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

























