Schalke'de beklenen bir ayrılık!
Schalke 04'te son haftalarda alınan sonuçlar moralleri normal seviyeye getirirken takımın Hollandalı yıldızı Ibrahim Afellay'ın gelecek planları arasında yer almadığı da açıklandı.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16'daki rakibi Schalke 04'te yetenekli futbolcu Ibrahim Afellay'ın ayrılığı kesinleşiyor.
Takımın menajeri Horst Heldt yaptığı açıklamada Afellay'ın sezon sonu Barcelona'ya geri döneceğini doğruladı. Schalke Genel Menajeri Hollandalı futbolcuyu takımda tutma gibi bir düşüncelerinin olmadığını da sözlerine ekledi.
Yaşadığı sakatlıklardan sonra takıma geri dönen ve takımın hazırlık kampında tekrar sakatlanan Afellay'ın takım fizyoterapistleriyle kavga ettiği öne sürülmüştü. Hollanda'da tedavisine devam eden oyuncunun yerine Schalke takıma Michel Bastos takviyesinde bulunmuştu.
26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Ağustos 2012'de kiralık olarak Barcelona'dan Schalke 04'e transfer olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı



























