Schalke, Türk yıldızı transfer etti!
Bundesliga ekiplerinden Schalke 04, Mainz forması giyen gurbetçi oyuncu Suat Serdar'ı transfer etti.
Schalke 04, Mainz forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Suat Serdar'ın serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etti. Schalke, 21 yaşındaki futbolcu için 10,5 milyon euro bonservis ücreti ödedi.
Alman ekibi, orta sahada görev alan Suat Serdar ile 4 yıllık sözleşme imzalarken genç isim ile Galatasaray ve Hoffenheim da ilgileniyordu.
''BUNDESLIGA'NIN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN OLACAK''
Schalke 04 teknik direktörü Christian Heidel, transferin ardından yaptığı yorumda ''Suat, genç, arzulu ve potansiyeli yüksek bir oyuncu. Daha da gelişip Bundesliga'nın önemli oyuncularından birisi olabilir. Kadromuza Suat'ı kattığımız için çok mutluyuz.'' sözlerini kullandı.
Bu sezon Bundesliga'da Mainz formasıyla 25 maça çıkan Suat Serdar, 2 gol atma başarısı gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!

Real Madrid'de büyük kriz: Valverde & Tchouameni olayı!

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

























