Schalke maçına damga vuran Ozan Kabak'ın o performansı
Sakatlıklar yüzünden neredeyse alternatifsiz kalan Fatih Terim kadroda sürpriz yapmadı. Ligde şans verdiği 18'lik Ozan'ı Avrupa'da da sahaya sürdü
2000 doğumlu Ozan, 18 yaşında Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşadı ve dün akşam sahadaki en genç isimdi. Geçmişte Emre Belözoğlu'nu 17, Fatih Akyel ve Sabri Sarıoğlu'nu ise 19 yaşında Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11 çıkaran Fatih Terim, Florya'dan Avrupa'ya taşıdığı altyapı listesine 18'lik Ozan Kabak'ı da eklemiş oldu. Schalke'ye karşı beklenen Galatasaray 11'i sahaya çıktı.
Alternatifleri kalmayan Terim, Schalke'ye karşı da savunması güçlü olduğu için Linnes sağ bekte görev yaparken, Mariano Avrupa'da yine yedek soyundu. Ozan maçtan sonra şöyle konuştu: "Şampiyonlar Ligi her oyuncunun hayali, ben de şükürler olsun ilk maçıma çıktım. Çok çalışıp daha çok böyle maçlara çıkmak istiyorum."
SAHANIN EN İYİSİ
Bursaspor karşısında yaptığı penaltı ile gole sebebiyet veren Ozan Kabak, Schalke karşısında gösterdiği performansla kendisini affettirdi.
Genç futbolcu, 90 dakikada atak kesme (7) ve pas arası (7) değerleriyle sahanın en iyisi olurken, pas başarı yüzdesi (%92), top çalma (3) karnesiyle de 2 numaraya yerleşti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick


























