Schalke, İstanbul'a geldi! İşte kadro
Galatasaray'ımızın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke İstanbul'a geldi.

Alman basınına açıklamalarda bulunan Marco Hoeger ve Schalke Sportif Direktörü Horst Heldt de, Huntelaar 'hazır' mesajını verdi.
Uchida'nın yerine forma giyecek olan Marco Hoeger, "Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleri Galatasaray'a dinamizm kattı ancak biz ilk maçta iyi bir skor alarak evimize dönmek istiyoruz. Takım olarak bazı eksiklerimiz var ancak gözünden problem yaşayan Huntelaar, şu anda hazır durumda" dedi.
Huntelaar'ın Galatasaray karşısında forma giyebilecek durumda olduğunu ifade eden Schalke Sportif Direktörü Horst Heldt de, "Şampiyonlar Ligi'nde hala yenilmedik ve bu istatistiğimizi İstanbul'da da sürdürmek istiyoruz. Galatasaray'a da yenilmezsek bu durum bizim için bir reko olacak ve bu rekoru kırmak istiyoruz. Huntelaar da sakatlık sürecini atlattı ve Galatasaray karşısında oynayabilecek durumda" ifadelerini kullandı.
Schalke'nin İstanbul'a gelen kadrosu:
Kaleci: Timo Hildebrand, Ralf Fährmann
Defans: Christian Fuchs, Benedikt Höwedes, Sead Kolasinac, Christoph Metzelder
Orta saha: Tranquillo Barnetta, Michel Bastos, Julian Draxler, Jefferson Farfan, Marco Höger, Jermaine Jones, Max Meyer, Roman Neustädter, Chinedu Obasi
Forvet: Edu, Klaas-Jan Huntelaar, Teemu Pukki
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, 2 dakikada tur biletini kaptı!

Arda Güler asist yaptı; Real Madrid seriyi sürdürdü!

Brighton, Diego Gomez ile rahat turladı!

Milan, sahasında 3 golle turladı!

Zaniolo attı; Udinese turladı!

Cagliari, Frosinone'yi rahat eledi!

Barcelona, Rashford'un bonservisi için harekete geçti!

Lamine Yamal için Ballon d'Or tepkisi!

Didier Deschamps: "Dembele, Ballon d'Or'u hak etti"

Enzo Maresca'dan Liverpool itirafı!
