Sayılarla sağ kanat sıkıntısı
Galatasaray'ın, yeni sezonda geride bıraktığı üç maçta özellikle sağ kanatta yaşadığı sıkıntılar istatistiklere de yansıdı.
Sabah
EN KÖTÜSÜ VOLKAN ŞEN
Aslan ligde 2 sezondur devam eden 15 takım arasında en az orta açan ekipler içerisinde. 41 isabetli ortasıyla listenin 11.sırasında yer buldu. 37 maçta Volkan Şen 28 ortasının 3'ünde başarı sağlarkan, %9 başarıyla Hamit'in de gerisinde kaldı.
GALATASARAY SONDAN ÜÇÜNCÜ SIRADA
Trabzonspor karşısında 3-0'lık galibiyette 2 asist yapan 250 bin Euro bedelli Emrah Eren, 131 rakamıyla Türkiye'nin en çok sağdan orta yapan ismi olurken, Hamit 82 ortasının 15'ini isabetli atarak %18 başarı sağladı. Bu yüzdeyle Hamit ligin 25 orta sayısını aşan 45 kanat oyuncusu arasında 42.sırada kendisine yer buldu. Karabükspor'lu Juju 44'de 19 yaparak yüzde sıralamasında %43 başarıyla ilk sıraya yerleşirken, Gökhan Gönül ve Bursaspor'lu Basser %35'lik yüzdeye ulaştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!























