Savunmada belirsizlik
Galatasaray'da kadro şekillenirken defans hattında yaşanan belirsizlik devamlılığını sürdürüyor...
Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları sürerken defans hattında yer alan istikrarsızlık göze çarpıyor. 4’lü kurguda sadece 2 isim güven verirken, diğer iki bölge güven teşkil etmiyor.
Geçen sezon devre arasında Gremio’dan alınan Alex Telles, sol bekte başarılı bir görüntü çizerken Mancini sonra Prandelli’nin de birinci tercihi olma yolunda emin adımlar attı. Ayrıca takımın yıldızlarından Semih Kaya da son 3 sezonda olduğu gibi stoperdeki yerini korumaya devam ediyor. Sol ve sağ stoper olarak oynayabilen Semih, yeni transfere göre ya da kadrodaki şekillenmeye göre formasını taşımayı sürdürecek gibi duruyor.
Ancak sağ bek ve stoperin diğer adayında sorun yaşayan sarı-kırmızılı ekipte kadro dışı kalan Eboue ile Sabri dışında Veysel ve Hamit yer aldı. Stoper bölgesinde de Dany kadroda düşünülmezken, Hakan Balta, Gökhan Zan ve Chedjou’ya tam anlamıyla güven duyulmuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal


























