Savunma yine çöktü! Tek stoper...
Ahmet Çalık'ın cezalı durumuna düşmesi, Hakan Balta'nın da kırmızı kart görmesi nedeniyle elde sadece 1 stoper kaldı.
Fotomaç
Karabük deplasmanında Ahmet Çalık'ın cezalı durumuna düşmesi, Hakan Balta'nın da kırmızı kart görmesi nedeniyle sarı-kırmızılıların defansı boşaldı.
Serdar Aziz'in sakatlığı sürerken, Koray Günter de henüz hazır değil. Sarı-kırmızılıların elinde sadece Semih kaldı. Riekerink'in Semih'in yanında yine Carole'u oynatması bekleniyor.
NİYE VURMUYORSUN CAROLE?
Yasin'in attığı golün etkisinde kalan ve Galatasaray aleyhine hatalı bir penaltı kararı veren Cüneyt Çakır kadar Carole da sarı-kırmızılı futbolcu ve taraftarları kızdırdı. Oyuncuların, maç sonrası Fransız oyuncuya, "Seleznyov'un baskısına rağmen topu niye kornere vurmadın?" diyerek serzenişte bulundukları öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti


























