Şaşırtan serbest kalma maddesi
Brezilyalı futbolcunun 3 yıl uzatılan kontratına tek taraflı fesih hakkı konuldu.

Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajeri Rodriquez Baster’la yaptığı görüşmede ortak noktada buluştu. Felipe Melo başka bir kulübe gitmek isterse yada Galatasaray, Brezilyalı futbolcu ile yola devam etmek istemezse fesih bedelini ödemek zorunda kalacak.
Felipe Melo’nun yılan hikayesine dönen, ‘Kalacak mı gidecek mi’ sorusu cevabını bulsa da Brezilyalı ile ilgili ortaya çıkan gerçekler bitmiyor. Galatasaray’ın 3 yıllık sözleşme yenilediği tecrübeli oyuncunun kontratında dikkat çeken bir nokta var. O da sözleşmenin tek taraflı fesih maddesi... Yönetimin, Melo’nun menajeri Rodriquez Baster ile yapılan görüşmede karşılıklı ayrılmanın bedelini 1 milyon Euro olarak belirledi.
EKSTRALARDA DA İNDİRİM
Bu arada Pitbull, önümüzdeki sezondan itibaren devreye girecek olan kontratından bonus gelirlerinde de yüzde 20 indirime gitti. 25 bin Euro olan maç başı ücreti 20 bin Euro’ya düştü. Öte yandan basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede “Melo yokmuş gibi hazırlandık” diyen Hamza Hamzaoğlu, Brezilyalı yıldızı Sivasspor maçı kadrosuna dahil etmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!
