Saracchi pazartesi geliyor, imzayı atıyor!
Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Saracchi, Pazartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek.

Galatasaray'ın Alman ekibi Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Marcelo Saracchi, Pazartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek.
Devre arası kamp çalışmalarına Florya'da başlayan Galatasaray'ın antrenmanlarına Uruguaylı sol bekin de yapılacak sağlık kontrollerinin ardından pazartesi akşam idmanında bulunması bekleniyor.
Cimbom'un aslında 1.5 yıllığına kiralamak istediği 22 yaşındaki sol bek, Alman ekibinin isteğiyle yarım sezon olarak kadroya katıldı.
Alman kulübünden kiralanan Saracchi için herhangi bir bedel ödenmeyecek, sadece oyuncunun maaşı karşılanacak. 21 yaşındaki futbolcu, imzanın ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Saracchi, yeni takım arkadaşı Onyekuru ile birlikte ilk maçına, 10 Ocak'ta Antalya'da TFF 1. Lig temsilcisi Altay'a karşı çıkacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
