Şansal Büyüka'dan Yusuf Namoğlu iddiası
Şansal Büyüka, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun Galatasaray - Konyaspor maçında yaşanan penaltı pozisyonunu VAR'dan izlemeyen Hüseyin Göçek'e tepki gösterdiğini iddia etti.
Galatasaray - Konyaspor maçının son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu tartışılmaya hala devam ediliyor. Son olarak Şansal Büyüka, pozisyon hakkında MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile konuştuğunu söyledi.
beIN Sports Haber kanalında konuşan Şansal Büyüka, "Bugün MHK başkanı Yusuf Namoğlu ile konuştum. 'Haydi VAR'dan çağırmadılar kardeşim, madem bu kadar yüksek itiraz var, git de bir kendin bak' diyor." sözlerini kullandı.
DEMİRKOL: ''VAR BUNUN İÇİN VAR ZATEN''
Mehmet Demirkol ise "Adam gelmiş jilet gibi kaymış topu almış çıkmış. Şimdi bunu göremedin diyelim, VAR bunun için var zaten. Git konuş gerekiyorsa izle. İşlerini doğru yapmıyorlarsa yayınlasınlar, zarar gören de görsün." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi


























