Şansal Büyüka'dan UEFA'ya tepki
Şansal Büyüka, UEFA'nın EURO2024'ü Almanya'ya vermesini değerlendirdi.

Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, UEFA'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı Almanya'ya vermesini değerlendirdi.
Şansal Büyüka, UEFA'ya tepki gösterirken UEFA için çarpıcı ifadeler kullandı.
Büyüka ilk olarak UEFA'yı eleştirirken ''Hayat bir tiyatro gibidir, en kötü insanlar en iyi yerlerde otururlar. Bu UEFA'nın tarifidir... UEFA, biraz vicdan, biraz adalat duygusu olsa, kardeşim Mesut Özil'i biz mi linç ettik? Almanya ile kupalar kaldırmış bir futbolcuyu biz mi linç ettik? Türklerin yaşadığı evleri biz mi kundakladık? UEFA bir kez daha haklının değil, güçlünün yanında yer aldı. En azından Türkiye'nin bu heyecanına saygı duymalıydılar. Almanya hangi rengi katacak? Türkiye farklı renkleri, heyecanları, kültürleri ortaya çıkaracaktı'' ifadelerini kullandı.
Şansal Büyüka son olarak ''Bakın, 20 yıldır bu kadar ciddi bir organizasyona bu kadar talip olan bir ülke var mı? Israrla istiyoruz, buna biraz saygı duyun'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
