Sana ne oluyor Totti?
Galatasaray'ımız ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Didier Drogba hakkında Fransa'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.
Galatasarayımızın dünya yıldızı Didier Drogba'ya Roma talip oldu. Fransız L'Equipe gazetesi İtalyan devinin oyuncu ile irtibata geçerek nabız yokladığını bildirdi.
Sarı-kırmızılı takımımızla sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki forvetin bonservissiz alınabilecek olması nedeniyle başkent takımının bu transfer için oldukça istekli olduğunun altı çizildi.
Teknik Direktör Rudi Garcia'nın yönetimle konuşarak Drogba için onay verdiği ve takımında görmek istediğini ilettiği, Roma'nın kaptanı Francesco Totti'nin de yıldız golcünün transferiyle ilgili olumlu görüş bildirdiği ifade edildi.
Kendisi açısından soru işaretlerini gideren, bir tüzel kişilik olarak Roma kulübü, bu safhadan sonra oyuncuya ulaşarak, gelecek planlarının ne olduğu konusunda nabız yokladı. Galatasaraylı futbolcumuzun olumlu yanıt vermesi durumunda gelecek yıl Roma forması giyebileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























