Samsunspor taraftarı hayatını kaybetti
Samsunspor taraftarı Ümit Çapkın, Giresun'da bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Kulüp, saldırıyı kınayarak başsağlığı mesajı yayımladı.

Fotoğraf : DHA
Samsunspor taraftar grubu, Giresun'da mola verdikleri bir restoranda silahlı saldırıya uğradı.
Olayda tabancayla vurularak ağır yaralanan taraftar Ümit Çapkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Samsunspor Kulübü, yaşanan acı olayı resmi hesaplarından duyurarak şu açıklamayı yaptı:
"Taraftarımız Ümit Çapkın'ın, Giresun'da bir restoranda uğradığı menfur silahlı saldırı sonucu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Sporun dostluk, kardeşlik ve barış ortamında yaşanması gerektiğini bir kez daha vurguluyor; merhum Ümit Çapkın'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı, yaralı taraftarlarımıza ise acil şifalar diliyoruz."
Saldırının ardından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı diğer taraftarların tedavisi sürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xabi Alonso'dan Endrick hakkındaki "ayrılık" iddialarına net yanıt

Como'dan galibiyet: Juventus'ta ligde ilk mağlubiyet!

Roberto Mancini geri dönebilir!

Sacha Boey: "Özel çalışma yapmadım"

Bayern Münih, Dortmund'u iki golle geçti!

Barcelona, El Clasico öncesi moral buldu

Sunderland, Vitor Pereira'nın galibiyet hasretini sürdürdü!

Erling Haaland futbolu kırdı!

Bayer Leverkusen seriye ara vermedi

Stuttgart, aradan galibiyetle döndü
