Samsunspor taraftarı hayatını kaybetti

Samsunspor taraftarı Ümit Çapkın, Giresun'da bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Kulüp, saldırıyı kınayarak başsağlığı mesajı yayımladı.  

Samsunspor taraftarı hayatını kaybetti
Fotoğraf : DHA
Samsunspor taraftar grubu, Giresun'da mola verdikleri bir restoranda silahlı saldırıya uğradı.
 
Olayda tabancayla vurularak ağır yaralanan taraftar Ümit Çapkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Samsunspor Kulübü, yaşanan acı olayı resmi hesaplarından duyurarak şu açıklamayı yaptı:
 
"Taraftarımız Ümit Çapkın'ın, Giresun'da bir restoranda uğradığı menfur silahlı saldırı sonucu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Sporun dostluk, kardeşlik ve barış ortamında yaşanması gerektiğini bir kez daha vurguluyor; merhum Ümit Çapkın'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı, yaralı taraftarlarımıza ise acil şifalar diliyoruz."
 
Saldırının ardından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı diğer taraftarların tedavisi sürüyor.


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler