Şampiyonluk kupası görücüye çıktı
2012-2013 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası tanıtıldı.
2012-2013 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda sergilendi.
Hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçının ardından Galatasaraylı futbolcuların ellerinde yükselecek kupa, basın mensuplarına teşkilat bahçesinde düzenlenen törenle tanıtıldı.
Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kupa tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı tebrik etti.
Sarı-kırmızılı takımdan, Avrupa'daki başarılı mücadelesini önümüzdeki sezon da sürdürmesini isteyen Kasapoğlu, daha sonra Galatasaylı taraftarlarla kupa önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şampiyonluk kupası
925 ayar gümüşten yapılan kupanın içi 24 ayar saf altın kaplama. Ön yüzü yıldız kabartmalı kupa, 9 kilo ağırlığında.
Kupa, Perşembe ve Cuma günü futbolseverlerin izlenimine sunulacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı

Lider PSV'ye Volendam şoku!

Arbeloa'dan Hansi Flick'e 4-0 yanıtı!

Tottenham'da Igor Tudor sürprizi!

Khephren Thuram, Inter maçını kaçırabilir!

Hakan Çalhanoğlu, derbiyle geri dönüyor!

Premier Lig'de ayın teknik direktörü Carrick

Bayern Münih'te beklenen imza: Dayot Upamecano

Jeremie Boga: "Juventus beni kurtardı"

Juventus'tan Kolo Muani için transfer itirafı


























