ŞAMPİYONLUK KUPASI GELDİ!
ŞAMPİYON Galatasaray, 2012/13 sezonunun kupasını Türk Telekom Arena'da aldı.
Webaslan.com
Trabzonspor ile Türk Telekom Arena'da oynadığı karşılaşmanın ardından düzenlenen sade törenle kupasına kavuşmaya hazırlanan Galatasaray'da yönetim daha önce yaşanan terör olayları ve derbinin ardından yaşanan ölümlü olay nedeniyle kutlamalar yapılmayacağını açıklamıştı.
Tüm takım ve teknik heyetin katılımıyla gerçekleşen kupa töreninde Galatasaraylı futbolcular, tribünleri dolduran binlerce taraftarla birlikte şampiyonluğu kutladı.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER BURADA...
KISA NOTLAR
- Oyuncuların tek tek anonsuna hazırlanıldığı sırada TFF yetkilileri sahneye davet edildi. Bu sırada tüm stat ıslıklarla TFF görevlileri ve Başkanvekili Ufuk Özerten'i protesto etti.
- Binlerce Galatasaray taraftarı oyuncuları tek tek çağırmaya başladı. İlk isim Hamit Altıntop...
- Özellikle Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Didier Drogba ve Fernando Muslera anons edilirken taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
- Sabri Sarıoğlu anons edildikten sonra taraftarlar üçlü çektirmesi yönünde tezahüratta bulundu. Taraftarların üsteğini kırmayan Sabri, tribünleri bir kat daha coşturan isim oldu.
- Kupa töreninin ardından yayıncı kuruluş LigTV'ye kısa bir açıklama yapan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Kazanmak güzel bir şey. Oyuncularımı kutluyorum, emeği geçen herkesi kutluyorum. Her şampiyonluk bir emek istiyor. Çok emek sarfedince de değeri anlaşılıyor." şeklinde konuştu.



İŞTE OYUNCULARDAN TÖREN ÖNCESİ GÖRÜŞLER...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano
























