Şampiyonluk için büyük destek
Galatasaray’da Ziraat Türkiye Kupası’na veda edilmesine rağmen ortaya konan futbol, taraftarı da ümitlendirdi. Sarı-Kırmızılılar, futbolcuları son düdüğün ardından tribünlere çağırarak kutladı ve ligdeki şampiyonluk yarışı için destek verdi.
Türkiye

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı kupa maçını tribünde 27 bin taraftar takip etti. Cim Bom mücadeleyi 3-1 kazanmasına rağmen, ilk ayağı 2-0 kaybettiği için turnuvadan elendi. Buna rağmen taraftarlar ortaya konan futbol ve mücadeleden memnundu.
Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmanın ardından futbolcuları tribünlere çağırarak kutladı ve ligdeki zorlu şampiyonluk yarışı için onlara destek verdi.
Oyuncuların da soyunma odasına gittiklerinde, taraftarın sevgisine karşılık omuz omuza verdikleri ve şampiyonluk yemini ettikleri öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
