''Şampiyonluk değil, derbi...''
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, derbiden çok şampiyonluk yarışını konuşan oyuncularına sert çıktı.
Sezonun kalan 3 lig maçını kazanıp Avrupa bileti almak isteyen Galatasaray'da, takımın kendi maçlarından çok Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışına odaklanmaları teknik direktör Riekerink’i de kızdırdı.
Antrenmanların öncesinde ve sonrasında sık sık oyuncularının şampiyonluk yarışı hakkında konuşmalarına artık dayanamayan Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı Jan Olde Riekerink son idmanın ardından takımı ile şu konuşmayı gerçekleştirdi:
"Bizim amacımız her maçımızı kazanmak... Kulübe, yönetime, taraftarlara ciddi bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluk her zaman şampiyon olmaktır... Ama bu gerçekçi bir hedef değil bu sezon için ve artık Avrupa vizesi almak önemli. Bunu başarmak da artık bizim elimizde. Bu da kupa dahil kalan tüm maçlarımızı kazanmaktan geçiyor.
Rakiplerimizin ne yaptığı, kimin şampiyon olduğu bizi hiç ilgilendirmiyor. Kendi üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Bu yüzden de kazanmaktan başka bir şey düşünmemenizi istiyorum.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferdi Kadıoğlu, yükselişine devam ediyor!

Nicolo Zaniolo'dan Udinese'yi korkutan haber

Nefes kesen maçta Newcastle, Leeds'i yıktı!

Manchester United, Burnley ile yenişemedi!

Noa Lang asist yaptı; Napoli ile Verona berabere kaldı

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!

Hansi Flick'ten Joao Cancelo için açıklama!

Jose Mourinho'dan Ruben Amorim ve Manchester United yanıtı!

Lewandowski, ayrılmak istemiyor!

Manchester City'de Galatasaray öncesi savunmada büyük kayıp





























