"Şampiyonluğu bekliyoruz"
Florya'da takımı bir an olsun yalnız bırakmayan yönetici Abdurrahim Albayrak konuştu
Galatasaray kulübünün televizyonuna açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de kalan haftalar hakkında yorum yaptı.
Albayrak; “8 tane final maçı var. Bu sadece bizim için değil, Fenerbahçe için de Beşiktaş için de geçerli. 3 kulüp de bunun bilincinde. Şu anda fikstür avantajı bizden yana. Bunu en iyi şekilde değerlendirip 8 hafta sonra taraftarlarımızla kucaklaşıp kupayı kaldırmak istiyoruz. Gecemizi gündüzümüzü Florya’ya veriyoruz. Futbolcu kardeşlerim, teknik heyet, yönetim hepimiz kenetlendik, bir olduk, birlik olduk, şampiyonluğu bekliyoruz” diye konuştu.
‘Trabzon’da hep iyi ağırlandık’
Liglere ara verildiğini hatırlatan Ali Dürüst ise “Bu aralar esasında takımlara pek yaramaz. Ama teknik kadro tabii ki bunun bilincinde olduğu için iyi bir antrenman programı yaptı. Şampiyonluğu göğüslemek için çalışmak lazım. Her maç bir final. Trabzon her zaman zor bir deplasman olmuştur ama keyifli geçmiştir. İyi ağırlanmışızdır her zaman. Yalnız Trabzon değil, kolay maç yok, her maç zor. Süper Lig şampiyonluğu ana hedef ama Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazansak güzel olur. Yoğun bir maç programı var ama kendimizden eminiz” ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!

Antoine Griezmann: "Yedek kalmak istemem"

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu



























