"Şampiyonluğu bekliyoruz"
Florya'da takımı bir an olsun yalnız bırakmayan yönetici Abdurrahim Albayrak konuştu
Galatasaray kulübünün televizyonuna açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de kalan haftalar hakkında yorum yaptı.
Albayrak; “8 tane final maçı var. Bu sadece bizim için değil, Fenerbahçe için de Beşiktaş için de geçerli. 3 kulüp de bunun bilincinde. Şu anda fikstür avantajı bizden yana. Bunu en iyi şekilde değerlendirip 8 hafta sonra taraftarlarımızla kucaklaşıp kupayı kaldırmak istiyoruz. Gecemizi gündüzümüzü Florya’ya veriyoruz. Futbolcu kardeşlerim, teknik heyet, yönetim hepimiz kenetlendik, bir olduk, birlik olduk, şampiyonluğu bekliyoruz” diye konuştu.
‘Trabzon’da hep iyi ağırlandık’
Liglere ara verildiğini hatırlatan Ali Dürüst ise “Bu aralar esasında takımlara pek yaramaz. Ama teknik kadro tabii ki bunun bilincinde olduğu için iyi bir antrenman programı yaptı. Şampiyonluğu göğüslemek için çalışmak lazım. Her maç bir final. Trabzon her zaman zor bir deplasman olmuştur ama keyifli geçmiştir. İyi ağırlanmışızdır her zaman. Yalnız Trabzon değil, kolay maç yok, her maç zor. Süper Lig şampiyonluğu ana hedef ama Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazansak güzel olur. Yoğun bir maç programı var ama kendimizden eminiz” ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi

Vincent Kompany: "Bu eleştiriler doğru değil"

Manchester City'de hedef Enzo Fernandez

İtalyan futbolunda yeni skandal: fuhuş

Premier Lig'de hoca kıyımı!

























