Şampiyonluğa olan inancımız tam!
Galatasaray’da Konyaspor’u son dakikalarda 1-0 yenmenin sevinci yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı futbolcular, kalan dört karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp şampiyon olacaklarını söyledi.
Galatasaray’da Konyaspor’u son dakikalarda 1-0 yenmenin sevinci yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı futbolcular, kalan dört karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp şampiyon olacaklarını söyledi.
Önceki gece fazla etkili olamamasına rağmen kritik paslarıyla hücuma katkı sunan Wesley Sneijder çok iddialı konuştu. Hollandalı futbolcu, “Şampiyonluk için bu yolda devam etmeliyiz. Çünkü böyle devam edersek şampiyon olacağız. Tek tek maçları ele alıp oynayacağız. Asla disiplinden vazgeçmemeliyiz. Ancak bu şekilde istediğimizi alabiliriz. Taraftarlarımız yine çok güzeldi. Sonuna kadar yanımızda olmaları biten gücümüzü tazeliyor. Puan versek çok şey kaybederdik.” dedi.
Birçok fırsattan yararlanamayan Burak Yılmaz ise oyuna değil, skora baktıklarını belirtti. Yıldız golcü, “Bütün gücümüzle oynuyoruz. Taraftarımız da bizim gibi sabırsız. Ama önemli olan galibiyet. Gol son anlarda gelsin ama biz şampiyon olalım. İnşaallah şampiyon da olacağız.” diye konuştu.
Cim Bom’un Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera da, çok zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını ifade etti. Başarılı eldiven, “Kaybetseydik çok kötü olurdu. Rakip takımın kalecisi maç boyunca vakit geçirdi. Ben de bizim takım öne geçince skora göre davrandım. Şimdi Mersin İdman Yurdu maçına odaklanacağız.” değerlendirmesinde bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı


























