Sambacı için düğmeye basıdı
Taraftarının gönlünü flaş hamlelerle almayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim Pato için düğmeye bastı.

Taraftarının gönlünü flaş hamlelerle almayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim Pato için düğmeye bastı.
26 yaşındaki yıldızın menaceri aracılığıyla yapılan görüşme son derece iyi geçti. Pato, “Kulüpler anlaşsın, ben Avrupa'ya Galatasaray'la dönmek isterim” yanıtını verdi.
Sezona istediği başlangıcı yapamayan, transferde geç kalan ve Grosskreutz skandalıyla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, gönülleri çabuk kazanacağa benziyor.
Ocak ayını beklemeden kadrosunu güçlendirmek için yıldız isimlerle görüşmelere başlayan Aslan’ın ilk hedefi Pato’ydu. Brezilyalı yıldız, menaceri tarafından yaz başında da Sarı-Kırmızılılar’a önerilmişti. Ancak maliyeti yüksek gelmişti. Ancak hem takıma seviye atlatacak bir yıldız hem de taraftarı heyecanlandıracak bir isim almak isteyen Cim Bom, bu kapsamda ilk görüşmesini yaptı, hatta aşama bile sağladı.
Menaceri tamam
26 yaşındaki Alexandre Pato’nun menaceriyle kurulan ilk temastan olumlu yanıt alındığı öğrenildi. Aslan’ın bu transfer için görevlendirdiği bir Türk menacer, oyuncunun temsilcisi Gilmar Veloz’la yaptığı görüşmede, Galatasaray’ınPato’yu transfer etmek için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu iletti.
‘Ben isterim’
Pato’nun menaceri aracılığıyla verdiği cevap ise Sarı-Kırmızılı yönetimin iyice iştahını kabarttı. Yeniden Avrupa’ya dönmek istediğini belirten Pato, “Galatasaray büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi’nde de ilerleyebileceklerini düşünüyorum. Aklımda hep yeniden Avrupa’ya dönmek var. Eğer kulüpler gereken şartlarda uzlaşmaya varırsa bu takım Galatasaray neden olmasın” diyerek transfere yeşil ışık yaktı.
Formül hazırlığı
Cim Bom’da ise şu anda Pato için formül hazırlığı var. 31 Aralık’a kadar Sao Paolo’da kiralık olarak forma giyecek olan Pato’nun bonservisinin bulunduğu Corinthians’la pazarlıklar başladı. Kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Brezilya ekibinin 7 milyon Euro’ya ikna edilmesi halinde yönetimin bu rakamı finanse etmeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sunderland, evinde West Ham'ı 3 golle geçti

Richarlison şov yaptı, Tottenham rahat kazandı!

Premier Lig'de tarihi an: 8 saniye kuralı ilk kez uygulandı

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!
