Salih durdu, durdu, gitti!..
Galatasarayımızın devre arasında Kayserispor'dan transfer ettiği genç savunma oyuncusu Salih Dursun, başarısız bir hamle oldu.
Anadolu Ajansı
Galatasarayımızla 4,5 yıllık sözleşme imzalayan ve 4 yıllık daha mukavelesi bulunan Salih Dursun, gelecek 2 sezon için Olcan Adın transferinin bir parçası olarak Trabzonspor'a kiralandı.
Hala sarı-kırmızılı kulübümüzüm oyuncusu durumunda bulunan Salih Dursun'un, bordo-mavili ekipte geçireceği 2 yılın ardından yeniden Galatasaray'a dönme şansı bulunurken, 2 milyon 750 bin avroya alınan oyuncu için Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin avroya satın alma hakkı verilmesi dikkati çekti.
Yarım sezonda 6 maça çıktı
Salih Dursun, Galatasaray formasıyla geçirdiği yarım sezonda teknik direktör Roberto Mancini'nin gözüne giremedi ve yalnızca 6 maçta forma şansı buldu.
Özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında süre almayı başaran ve bu kulvarda oynadığı 4 maçın 3'üne ilk 11'de başlayan genç futbolcu, Süper Lig'de 2 müsabakada sahaya çıktı. Salih Dursun, bu maçlarda toplam 361 dakika süre aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!
























