Sakatlık raporları istendi
Galatasaray, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao için mesafeli yaklaşıyor.
Monaco’da bulunan futbolcunun bir sezonuna 5 milyon euro kiralık bedeli istendi. Ancak Galatasaray, bunun 2-3 milyon euro civarına indirilmesini istedi. Sarı-kırmızılılar, çapraz bağ ameliyatı geçiren Falcao’nun raporlarını da talep etti.
Galatasaray’da, Burak Yılmaz’ın ayrılmasının ardından düşünülen flaş forvet transferinde Radamel Falcao ismi ortaya çıktı, sarı-kırmızılı taraftar büyük heyecan yaşadı. Ancak Galatasaray’ın transfer konusunda aceleci davranmadığı, şartların oluşmasını beklediği ifade edildi.
Böyle pahalı bir ismin takımda forma giymesinin zor olması nedeniyle Cim-Bom yönetimi bir strateji belirledi. Buna göre, Galatasaray futbolcuyu sadece kiralama yöntemiyle transfer etmek istiyor. Ancak sarı-kırmızılılar, Monaco’nun Falcao için istediği 5 milyon euroluk kiralama bedelini fazla buldu. Monaco bu rakamı 2-3 milyon euro gibi bir fiyat aralığına getirirse transfer için düğmeye basılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!


























