Sakatlardan iyi haber!
Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 25 haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından bugün yaptığı çift antrenmanla başladı.
Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 25 haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından bugün yaptığı çift antrenmanla başladı.
Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen takımımız, günün ilk çalışmasını salonda gerçekleştirdi.
Daha sonra dinlenmeye geçen oyuncularımız, günün ikinci çalışması için saat 16.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda toplandı.
Isınma hareketleri ve teknik pas çalışmasıyla başlayan antrenman, ardından iki ceza sahası arasında gerçekleştirilen interval koşularla devam etti.
Koşunun ardından takımımız, iki grup hâlinde hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi.
Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda taktik çalışmaların da üzerinde durulan çift kale maç yapıldı.
Fernando Muslera, Bilal Kısa, Aurelien Chedjou ve Jason Denayer, takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Lionel Carole, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde özel koşu çalışması yaptı.
Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu’nun tedavisine devam edildi.
Galatasaray Futbol Takımı, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00’de Flory Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!


























