Sakatlardan iyi haber!
Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 25 haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından bugün yaptığı çift antrenmanla başladı.
Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 25 haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından bugün yaptığı çift antrenmanla başladı.
Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen takımımız, günün ilk çalışmasını salonda gerçekleştirdi.
Daha sonra dinlenmeye geçen oyuncularımız, günün ikinci çalışması için saat 16.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda toplandı.
Isınma hareketleri ve teknik pas çalışmasıyla başlayan antrenman, ardından iki ceza sahası arasında gerçekleştirilen interval koşularla devam etti.
Koşunun ardından takımımız, iki grup hâlinde hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi.
Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda taktik çalışmaların da üzerinde durulan çift kale maç yapıldı.
Fernando Muslera, Bilal Kısa, Aurelien Chedjou ve Jason Denayer, takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Lionel Carole, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde özel koşu çalışması yaptı.
Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu’nun tedavisine devam edildi.
Galatasaray Futbol Takımı, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00’de Flory Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!
























