Sagna'ya G.Saray yolu gözüktü!
Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Bacary Sagna'nın haftalık 100 bin pound'luk talebi Arsenal tarafından kabul edilmedi.
Webaslan Dış Haberler
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de başarılı savunma oyuncusu Bacary Sagna'nın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu.
Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli savunmacı, Londra ekibinde kalmak için haftalık 100 bin pound talep ediyor. 31 yaşındaki oyuncu, şu anki sözleşmesinde yaptığı anlaşmada haftalık 60 bin pound alıyor.
Mirror'ın haberine göre Sagna'ya 2 yıllık daha sözleşme teklif etmeye hazırlanan Arsenal, oyuncunun haftalık 100 bin pound'luk talebini fazla buldu. Kulüp ve oyuncu arasında anlaşma sağlanamazsa Sagna sezon sonunda serbest kalacak.
Oyuncunun menajeri Laurent Gutsmuth, daha önce Galatasaray ve Paris Saint Germain takımlarının Sagna ile ilgilendiğini açıklamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!























