Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstiklal Caddesi'ndeki kalabalık sonrası uyarı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstiklal Caddesi'nde kalabalıklar oluşmasına tepki gösterdi ve uyardı.

Fotoğraf : AA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden İstiklal Caddesi'ndeki kalabalığa ilişkin bir mesaj paylaştı.
Kişisel Twitter hesabından caddeden bir fotoğraf paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, böyle kalabalık bir ortamın oluşması için çok erken olduğunu belirtti.
Paylaşımında söz konusu kalabalığın fotoğrafına da yer veren Koca, "İstiklal Caddesi, bugün iyi bir görüntü vermedi. Bir kareye bu kadar insan girmesi için çok erken. Günlük hayattan her fotoğraf, Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosuna destek vermeli. Evde kalmaya çalışalım. Çıkarsak maske kullanalım, sosyal mesafe kuralına uyalım." uyarılarında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
