Sadettin Saran, İstanbul'a geldi!

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadeye çağırılan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, İstanbul'a geldi.  

Sadettin Saran, İstanbul'a geldi!
Fotoğraf : AA

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadeye çağırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, İstanbul'a geldi.

Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko mücadelesi için yurt dışında giden ve ifadeye çağırıldıktan sonra "Türkiye'ye döneceğim ve ifademi vereceğim. Hiçbir şeyden çekinmiyorum" diyerek ilk özel uçakla yola çıkan ve İstanbul'a gelen Sadettin Saran'ı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yöneticiler, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski yönetici Hulusi Belgü ve taraftarlar karşıladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, cumartesi sabahı erken saatlerde adliyeye giderek ifade verecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler