Sacha Boey, Sane'ye adım attırmadı
Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, Bayern Münih'in en etkili hücum silahlarından Leroy Sane'ye bu sezonki en etkisiz maçlarından birini oynattı.

Galatasaray'da geçen sezonun başında istenmeyen adam ilan edilen Sacha Boey, bulduğu şansı çok iyi kullandı ve takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.
KUSURSUZA YAKINDI
Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Fransız sağ bek, başta İngiliz takımları olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çekti. Boey, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 23 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi seviyesinde de çok etkili olduğunu gösterdi. Kopenhag karşısında gol atan, Manchester United deplasmanında neredeyse hatasız oynayan Boey, Bayern Münih önünde de kusursuza yakındı.
SANE'YE ADIM ATTIRMADI
Fransız futbolcu, Bayern'in en etkili hücum silahlarından Sane'ye bu sezonki en etkisiz maçlarından birini oynattı. Aslan'ın sağ beki, hem hücumda hem de savunmada çok iyi işler yaptı. Sacha Boey, Alman devi karşısında 9 ikili mücadelenin 6'sını, 2 hava topu mücadelesinin ise tamamını kazandı. 23 yaşındaki futbolcu 2 şut pası verirken, 2 top kaptı, 3 pas arası yaptı ve 3 atak uzaklaştırdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Milan ile Thiaw için anlaştı: 25 milyon Euro!

Villareal'den orta sahaya takviye: Majer

Liverpool, Guehi transferinde sona doğru!

Real Betis, eski oyuncusu Emerson'a talip oldu

Inter, Ange-Yoan Bonny transferinde sona yaklaştı!

Arsenal, Lewis Skelly ile sözleşme uzattı!

Kylian Mbappe'den PSG'ye dava!

Liverpool, Milos Kerkez'i resmen açıkladı!

Lille, Olivier Giroud ile anlaşmaya yakın!

Andriy Lunin'den geleceği için karar!
