Sacha Boey için veda düşüncesi değişmiyor!

7

BOEY İÇİN VEDA DÜŞÜNCESİ

Bayern Münih, ara transfer döneminde Sacha Boey ile yollarını ayırmak istiyor. İşte yaşanan gelişmeler...

6

İLK DAKİKALARINI ALDI

Bayern Münih forması giyen Sacha Boey, Leipzig karşılaşmasında 77. dakikada Kim Min Jae yerine oyuna dahil oldu ve bu sezon ilk dakikalarını aldı.

5

"KENDİNİ İŞİNE ADIYOR"

Alman ekibinin sportif direktörü Max Eberl, Leipzig maçının ardından Boey ile ilgili konuştu. Eberl, "Harikaydı! Min Jae biraz zorlanıyordu, bu yüzden oyundan çıkması gerekti. Sacha Boey, antrenmanlarda yüzde 100 performans gösteriyor. Kendini tamamen işine adıyor." diye konuştu.

4

"ONU ÖDÜLLENDİRDİ"

Max Eberl, "Teknik direktör Kompany, antrenmanlardaki performansından dolayı onu ödüllendirdi ve bu gerçekten güzel bir şey." sözlerini sarf etti.

3

DÜŞÜNCE DEĞİŞMEDİ

Öte yandan Bild'de yer alan habere göre, Bayern Münih'te Sacha Boey ile ilgili düşünce değişmedi.

2

ARA TRANSFERDE VEDA

Alman ekibi, yaz transfer döneminde de yollarını ayırmak istediği ancak takımda kalan 26 yaşındaki sağ bek ile ara transfer döneminde de yolları ayırmak istiyor. Bayern Münih, Sacha Boey için ara transfer döneminde yeni bir kulüp arıyor.

1

BAYERN İLE SÖZLEŞMESİ

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Sacha Boey'un, Bayern Münih ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler