Sabri yine yaptı, yapacağını...
Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Çaykur Rizespor maçının ardından ilginç bir olayın altına imza attı.
Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte oldukça renkli görüntüler yaşandı.
Son düdüğün ardından Galatasaraylı ve Çaykur Rizesporlu futbolcular, hakemlik kariyerine veda eden Mustafa Kamil Abitoğlu'nu omuzlara aldı.
Mustafa Kamil Abitoğlu'nun omuzlara alındığı sırada, Galatasaraylı Yekta Kurtuluş, serbest vuruşlarda baraj çizgisi belirlemek için hakemlerin kullandığı spreyi Abitoğlu'ndan aldı ve kafasından aşağıya sıktı.
Köpükler arasında havalara atılan Abitoğlu'na yeşil sahalarda ilk kırmızı kartı çıkartan isim ise Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu oldu. Mustafa Kamil Abitoğlu'na kırmızı kart gösteren Sabri Sarıoğlu, 'Haydi şimdi çık dışarıya çık' dedi. Sabri Sarıoğlu'nun kırmızı kart gösterdiği an, herkesi güldürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama



























