Sabri, yarın son maçına mı çıkacak?
Devre dışı bırakılmış gibi gözüken Mehmet Özbek, Cenk Ergün ve başkan ağabeyi ile konuşup “Onunla devam edin” dedi
Galatasaray’da önceki gün sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu kurallar gereği, yarın oynanacak Konya maçında forma giyebilecek.
Geçen sene tecrübeli futbolcuyla yaz döneminde 1 yıllık kontrat imzalayan sarı-kırmızılılar, bu konudaki sessizliğini koruyor. Konya karşılaşmasının ardından serbest kalacak millî futbolcuyla sözleşme imzalanmasa Galatasaray’da bir devir kapanmış olacak.
Başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ise Sabri ile devam edilmesi için girişimlere başladı.
5 bin 143 gündür takımda
Kulüpte futbolla ilgili görevlerinden alınmış gibi gözükse de perde arkasında hâlâ güçlü olan Mehmet Özbek ağabeyi Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile bu konuda görüşerek, oyuncuya yeni sözleşme önerilmesi için ricada bulundu.
Teknik Direktör Igor Tudor’un ise Sabri’nin kalmasına karşı çıkmadığı ancak onu hiçbir zaman banko 11 oyuncusu olarak görmediğini söylediği belirtildi.
İlk defa 4 Mayıs 2003 tarihinde Galatasaray A Takımıyla sahaya çıkan Sabri tam 5 bin 143 gündür, sarı-kırmızılı formayı sırtından çıkarmıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nico Paz, Como'da kaldı!

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

























