Sabri Sarıoğlu: "Arda'ya zaman lazım"
Galatasaray'da merakla beklenen Arda Turan için Sabri Sarıoğlu ve Tugay Kerimoğlu yorumlarda bulundu.

Galatasaray'da yeni sezonun ilk resmi maçı olan Gaziantep FK maçı kadrosunda en çok dikkat çeken isim, takıma geri dönen Arda Turan oldu. beIN Sports yorumcuları Tugay Kerimoğlu ve Sabri Sarıoğlu, Arda Turan'a zaman verilmesi gerektiğini kaydetti.
Kerimoğlu açıklamasında, "Beklentileri şu an fazlasıyla Arda Turan üzerinde. Uzun süre sonra yuvaya döndü. Beklentiler, Arda Turan'ın maç kurtarması. Yavaş yavaş üzerine koyarsa problem yaşamaz. Ancak, Okay Yokuşlu transferiyle Arda 2'ye katlar. 2-3 senedir top oynamayan bir Arda'dan bahsediyoruz. Kafa olarak, fizik olarak ne seviyede bakmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.
SABRİ SARIOĞLU: "KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR OYUNCU"
Sabri Sarıoğlu ise zorlu bir "Arda, şahsen çok sevdiğim bir kardeşimdir. Yakın zamanda karşılaştık. Fizik olarak, kilo olarak çok iyi. 2.5-3 senedir düzenli oynayamadı. Maç temposu olmadığı sürece performansı üst seviyeye çıkaramaz. Ligin ilk maçı. Öyle bakmak lazım. Fiziksel olarak yorgun düşebilir. Oynadıkça daha üst seviyeye çıkacaktır. Arda kendini kanıtlamış bir oyuncu. Eski Arda'yı geri döndürmek isteyecek. İlk başlarda zorlanacaktır." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı

Union Berlin deplasmanda Frankfurt'a 4 attı!
