Ryan Donk'un sadece 1 maçı kaldı!
Galatasaraylı Ryan Donk’un sözleşmesi, bir maç daha oynaması durumunda otomatik olarak uzayacak. Fernando’dan memnun olmayan teknik heyetin, Bursaspor maçında Hollandalı futbolcuya forma vermesi ve Donk’un 1 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.
Yeni Şafak

Galatasaray’ın ilk transferi Ryan Donk olacak. Bursaspor maçında 11’de sahaya çıkması beklenen Hollandalı futbolcunun sözleşmesi otomatik olarak bir yıl uzayacak.
Antalyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna giren Donk, ikinci yarıda atılan gollerle gelen 5-0’lık galibiyette önemli rol oynamıştı. Fernando’dan memnun olmayan teknik heyetin, Bursa deplasmanına Donk ile başlaması ve Emre Akbaba’yı yedek soyundurması bekleniyor. Bursa’da 21. maçına çıkacak olan Donk’un sözleşmesi de otomatik olarak 1 yıl uzayacak.
1 milyon 900 bin Euro garanti ücret alan 32 yaşındaki futbolcuya ayrıca, 200 bin Euro bonus ödenecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Werder Bremen'de Köhn kararı: Galatasaray ile görüşme

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders
