Ryan Donk, Karagümrük'e transfer oluyor
Galatasaray'da uzun süre boy gösteren yıldız futbolcu Ryan Donk'un yeni takımı belli oluyor.
Süper Lig'de geçen sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Karagümrük ligin kaliteli isimlerinden Ryan Donk'u da renklerine bağlıyor.
İstanbul temsilcisi bir süredir savunmanın göbeğine tecrübeli bir isim arıyordu. Yabancı kontenjanı sebebiyle Galatasaray 35 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırmıştı. Ryan Donk, Hollanda'dan da teklifler alıyordu. Ancak bu aşamada devreye Karagümrük girdi. İstanbul'u çok seven ve kariyerini burada sürdürmek isteyen başarılı stoper de bu öneriyi kabul etti.
Bonservisi elinde olan Donk'un kısa süre içinde Karagümrük kulübüyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Donk kariyerinde 501 maça çıktı. 35 defa ağları sarstı, 38 de asisti bulunuyor.
İstanbul ekibi daha önce Juventus, Roma, Bayern Münih gibi devlerde forma giyen 34 yaşındaki dünyaca ünlü stoper Mehdi Benatia'yı da kadrosuna katmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"





















