Ryan Babel: "Galatasaray haklıymış"
Eski futbolcu Ryan Babel, Türkiye'deki futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞLILAR SABRETMELİ"
Galatasaray'ın durumunu değerlendiren Babel, "Galatasaray son birkaç yıldır çok iyi gidiyor ve şu anda da gelişmeye devam ediyorlar." sözlerini sarf etti.
"OSIMHEN KARARINI VERMELİ"
Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen hakkında konuşan Babel, "Osimhen harika bir oyuncu, harika bir yeteneği var. Türkiye ona sahip olduğu için mutlu olmalı. Osimhen'in de kendi kariyerini inşa edebilmesi için iyi bir platform sağlanmış olacak Türkiye'de. Kariyerinin geleceğine dair karar vermesi gerekiyor. 'Galatasaray'da mı kalacak yoksa başka bir takıma mı gidecek' bunun kararını vermeli." ifadelerini kullandı.
"ELEŞTİRDİM AMA G.SARAY DOĞRU KARARI VERMİŞ"
Galatasaray'daki dönemi hakkında konuşan Hollandalı isim, "Mertens, Galatasaray'da çok iyi gidiyor. Daha önce bir röportajda biraz eleştirmiştim. Zamanında Falcao ile beraber oynarken daha genç oyuncuları toparlayabilmek için bir durum vardı. Ancak zaman geçtikte Galatasaray daha da yaşlı oyuncuları aldı. Ancak günün sonunda Galatasaray şampiyon oldu, demek ki doğru kararı vermişler." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!

Napoli, Luca Marianucci'yi kadrosuna kattı

Monaco, Paul Pogba'ya iki yıllık teklif yaptı!

Leverkusen'den Wirtz sonrası için Kluivert hamlesi
