Rusya'dan Galatasaray'a kötü haber
Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Salvatore Bocchetti'nin menajeri, futbolcunun takımında kalmak istediğini söyledi.

Spartak Moskova'da forma giyen İtalyan stoper Salvatore Bocchetti'nin menajeri Andrea D'Amico, Galatasaray'ı üzecek açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın defans transferi listesinde ilk sırada olduğu iddia edilen Bocchetti'nin transfer için açıklamalarda bulunnan D'Amico, ''Savatore, takımında kalmak istiyor ve takımı ile Rusya'da şampiyon olmak istiyor. Sözleşmesi sona erecek ama Spartak'ın da onu bırakmak isteyeceğini düşünmüyorum. Onun yerini dolduramazlar...'' ifadelerini kullandı.
Futbolcuya Rusya'dan diğer kulüplerin de ciddi tekliflerde bulunduğunu açıklayan Andrea D'Amico, 30 yaşındaki futbolcunun Rusya'da başka bir takımda oynama olasılığının çok az olduğunu belirtti.
Salvatore Bocchetti'nin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İtalyan futbolcunun bonservis bedelinin 5 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Bocchetti, 5 kez de İtalya Milli Takım formasını giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
